En sagostund

Imse vimse spindel - Fina rim och ramsor, utgiven av Goboken.

En mysig sagostund i soffan med en snorig liten älskling i knät, finns inte många sätt som är bättre att starta dagen på, trots lillans förkylning. Att känna hennes närhet, sniffa lite på hennes huvud medan jag läser för henne, andas in hennes underbara bebisdoft. Hennes små händer som utforskar sidorna framför sig, hur hon förundrat tittar upp på mig. Otroligt att få vara med när du upptäckter och utforskar böckernas underbara värld.

Imse vimse spindel är en bok med rim och ramsor som bjuder in till fingerlek, mys och kul. Ett kul sätt för lillan att träna ögon-hand-koordination. Alla sidor i boken har olika spår i sig, som lillan tycker är jättespännande att utforska. Vissa av ramsorna i boken ska man även göra passande handrörelser till, det ska bli så kul att se om lillan vågar försöka sig på dem i framtiden. Tills dess tycker hon det är kul att se mamma göra dem.

Jag minns fortfarande hur min mamma och pappa turades om att lästa en godnattsaga för mig och min lillebror varje kväll innan vi skulle somna. Det var dagens  höjdpunkt. Tydligast minns jag när pappa läste Sagan om ringen för oss, den var så spännande och öppnade upp till en helt ny värld för mig. Jag har alltid älskat att läsa och jag bygger upp en så levande fantasibild av det jag läser. Den gåvan vill jag ge till Alicia också, och framöver läsa godnattsagor även för henne. 

Jag ville passa på att tipsa om Goboken, ett företag som erbjuder ett innehållsrikt och åldersanpassat bokpaket som du får hemskickat till din brevlåda varje månad. Genom böcker, vägledning och inspiration vill de hjälpa till att skapa läslust redan från början. Att läsa för barnet varje dag ger närhet, glädje och positiva erfarenheter. Från föräldrarnas famn lär sig barnet om språket, sig själv och omvärlden. Jag har varit medlem sedan lillan föddes och jag blir alltid glatt överraskad av bokpaketens innehåll.--------------------------------------------------------------

Inlägget är inte sponsrat utan jag har själv valt att prenumerera på Gobokens bokpaket och sedan skriva om böckerna i paketen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer