En sömnlös natt

En förkylning utan dess like har slagit sina klor i oss alla tre här hemma. Det började med pappan, men nu är vi alla tre sjuka. Stackars lillan som dessutom håller på att få fem tänder mår inte speciellt bra stackarn. Snoret och tårarna rinner om vart annat, hon är inte så pigg, och det är inte vi heller. 

Alicia hade så svårt att somna pga förkylningen igår kväll. Men tillslut somnade hon i sin pappas famn och snart snarkade de ikapp. I vanliga fall snarkar ingen av dem, men inatt var båda så täppta i näsan. Jag kunde inte somna, antagligen pga en kombination av deras snarkningar, min förkylning och alla tankar som snurrade i mitt huvud.

Det är konstigt det där, de nätter jag inte kan somna blir jag alltid hemsökt av de tankar jag undvikit under dagen. Men framåt två tiden lyckades jag tillslut somna och jag fick sova en hel timme innan lillan vaknade. Hur mycket jag än vyssjade och gosade och sjöng kunde ingen av oss somna om efter det. Det var inte fören framåt morgonen som pappan återigen lyckades få henne att somna.

Lillan är inne i någon pappa period verkar det som. Under dagen går det lika bra med oss båda, det är bara när hon ska somna som hon helst vill va i sin pappas famn. Det svider lite i mammahjärtat, jag är så van vid att hon alltid vill va med mig, men samtidigt är jag så lycklig. Lycklig över att jag har den bästa pappan i världen åt min lilla tjej. Jag är så stolt och glad över även deras starka band.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Mannesmamma
Mannesmamma,
Krya på er! 😊
nouw.com/mannesmamma
mammashus
mammashus,
bolmgren
bolmgren,
Wilma har alltid varit pappas flicka 😊 även om jag ser henne mer än 12 timmar om dagen själv 😆 krya på er 😘
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Tihi. 😄
Tack! 😊
nouw.com/mammashus