En sömnlös natt


Leona valde att ta morgon kl. 03:04 idag. Eller ja, då valde jag att kasta in handduken och gå upp med den lilla busungen, efter att hon legat och hållit låda en bra stund i sängen. De två senaste nätterna har det varit omöjligt att natta henne i sin säng. På sin höjd har hon sovit en timme däri, men oftast har hon vaknat så fort jag försökt lägga ner henne däri. Hon behöver närhet känner jag, och det är klart hon ska få det, i mängder.

Jag tror detta var en stor bidragande orsak till att natten den blev som den blev. Då det inte gick att söva henne i sin säng fick hon samsova med oss, och storasyster som också ville sova med familjen. Trångt, gosigt och underbart. Allt på samma gång och samtidigt en riktig utmaning då jag knappt kan röra mig i sängen och ofta vaknar av tex. en spark i magen. De ligger inte speciellt stilla när de sover de där älskade busungarna!

Leona sov orolig bredvid mig och vaknade hela tiden och ammade. Tillslut, allt för tidigt var hon för mätt för att kunna amma mer. Och för pigg för att kunna sövas om. Snart väckte hon även övriga familjen med sina piruetter i sängen. När hon sedan istället för att sova valde att öva på att prata samtidigt som hon slog sin lilla hand gång på gång i mitt ansikte gav jag upp och tog med henne upp, så att de andra skulle få en chans att kunna sova.

Vi gick ner en stund och Leona fick leka av sig i babygymmet. Vi hann med två blöjbyten och en ny pyjamas på en relativ kort tid, sedan såg jag hur trött min lilla prinsessa blev igen. Vi gick upp i barnrummet och försökte återigen sova. Efter en hel del tårar somnade vi sedan sida vid sida, med hennes varma lilla kropp mot min. Men det blev en orolig, ryckig sömn med många uppvak, jag är allt annat än utvilad nu kan jag säga. Men vad gör man inte för sina älskade barn! Hoppas ni fått lite mer sömn än vi inatt!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,

Går det inte ställa sängen henens precis vid er säng, eller det kanske den redan gör så ni kan vara nära och då ligger hon i alla fall i sin säng?

nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Precis så gör vi. Leona har en bedside crib och det brukar funka kanon. Men inte just nu av någon anledning.🤨
nouw.com/mammashus