En storlek större

New in - kläder i storlek 74.


Det var bara att inse, Alicia har vuxit ur storlek 68. Den storleken har suttit tajt ett tag nu men det har jag ignorerat, hon har ju så mycket fina kläder i den storleken. Men idag gick det bara inte mer, bodysarna satt som ett korvskinn och under förmiddagen poppade knapparna upp flera gånger. Hon har lite kläder i storlek 74 sedan tidigare, men nu behövdes det en påfyllning, då mycket av hennes garderob går i pension.

Tanken var att vi skulle gå på öppna förskolan idag, men så långt kom vi aldrig. Istället blev det fika på stan med Amanda och hennes dotter Millie, följt av shopping. En dag helt i min smak, skönt som omväxling från vardagen. Lillan fick för första gången sitta i en barnstol vid cafébordet, det tyckte hon var jättekul. Hon satt och vinkade till Millie nästan hela tiden, till Millies förtjusning. De är så söta de där två!

Det finns ju så mycket fina barnkläder, och jag får alltid beslutsångest i butikerna, vill hitta det allra finaste. Tillslut hittade jag detta som jag tror lillan kommer ha stor användning av i vår. Nu saknas det bara någon mer body, sommarkläder och en solhatt så är hon redo för sommaren. Tänk, lillans första sommar! Plaska i en barnpool, picknick i trädgården, som jag längtar!


Jennifer <3

  • Alicia

Gillar

Kommentarer

mammashus
mammashus,
moen,
Jättefina plagg 😊
Nouw.com/Moen
mammashus
mammashus,
fruthomsen
fruthomsen,
mammashus
mammashus,
eswensson
eswensson,
Så mycket fint! 😊
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
detblirbattre
detblirbattre,
Så fint, jag köpte också Hello Word bodyn för någon vecka sedan. Vi är också uppe i storlek 74 nu, sjukt vad snabbt det går.
nouw.com/detblirbattre
mammashus
mammashus,
Tack! Visst är den fin. 😊 Ja det går hur snabbt som helst!
nouw.com/mammashus