En vän jag vill hylla


Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här.

Kära Amanda, var ska jag börja? Du har varit en del av mitt liv bra länge nu. I över tio år skulle jag tro. Men det är först på senare år som vi har kommit varandra riktigt nära. När vi väntade våra flickor tillsammans, när våra magar växte ikapp och vi lärde känna varandra på nytt. Vi har delat så mycket, med och motgångar, och jag vill att du ska veta att du betyder väldigt mycket för mig.

Du är så stark, och du klarar av allt som kommer i din väg. Trots alla motgångar den sista tiden har du rest dig upp, och blivit så mycket starkare på köpet. Du är en fantastisk mamma, Milina kan skatta sig lycklig som får ha dig i sitt liv, det är i varje fall jag. Du har en sångröst som få, även om kanske inte allt för många har fått äran att höra den. Du är omtänksam, snäll, och kan alltid få mig att skratta. Du är vacker, både på utsidan och insidan.

Oavsett tid på dygnet vet jag att jag att du alltid finns där för mig. Stort som litet, du ställer alltid upp. Med dig kan jag prata om allt mellan himmel och jord. För jag vet att du inte dömmer mig, och att det jag berättar stannar hos dig. Jag njuter av att se våra tjejer leka med varandra, jag önskar så att de en dag blir lika goda vänner som vi. Jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig och att jag alltid finns här vid sin sida.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

etthempålandet
etthempålandet,
Så fint du skriver om din vän 💕 Äkta vänner är guld värt!
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Tack! 💕 Ja verkligen!
nouw.com/mammashus
VictoriaJongard
VictoriaJongard,

Såå fin hyllning 💕💕

nouw.com/victoriajongard
mammashus
mammashus,
Tack! 😊💕💕
nouw.com/mammashus