En vecka i paradiset


Förra veckan spenderade vi på Öland, det var så mysigt! Vi hälsade på min mamma i hennes hus i Färjestaden, vi fick en underbar vecka tillsammans. Äntligen lite sol till tjejernas glädje efter allt regn som har fallit här hemma. Att bara koppla av och njuta av varandras sällskap och god mat, det var välbehövligt. Tack för en supermysig vecka i fantastiskt sällskap!

Öland har en speciell plats i mitt hjärta, det är här jag har spenderat min barndoms somrar och det är här jag hoppas mina barn ska få spendera sina. Det har varit mitt hem i några år och kommer alltid att vara det. Jag älskar doften här, den friska salta havsluften, hur syrsorna spelar om kvällarna och känslan av solens varma strålar mot huden. Det är verkligen solens och vindarnas ö.

Första dagen åkte vi in till Kalmar och tittade på Kalmar slott, det var uppskattat av tjejerna. De träffade en prinsessa och fick var sitt halsband av henne, det tog de knappt av sig under resten av resan. Det var länge sedan jag var där sist, så även jag uppskattade den vackra omgivningen. Slottet är välbevarat och det fanns många vackra rum och miljöer att titta på, vi gick där länge och strosade.

Det blev många dagar vid havet, så underbart i värmen. Vi älskar att åka runt och upptäcka nya stränder, det blev några nya favoriter den här gången med. Framför allt en liten strand vid Stora Frö, den var avskild och väldigt fin. Det fanns många små vikar att välja på, så vi fick en helt för oss själva. Det var en slänt ner till havet, så det fanns många trappor ner till havet att välja på, och egna små stenstränder att njuta av.

En dag åkte vi till kapelludden och tittade på ruinen från kapellet där. Så vackert! Där gick vi länge och tittade, underbar omgivning! Där fanns även en liten strand och en pir, liten och intim och så mysig. Dit åker jag gärna igen någon gång. Det är verkligen något speciellt med en sommar på Öland, tänk att nästa sommar har vi förhoppningsvis tre små att ta med på resan!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Mysiga bilder 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/mammashus