Ensiffrigt!

Idag är det endast 9 dagar kvar till beräknad förlossning! Ensiffrigt! Jag minns det som igår hur glad jag var när vi kom ner på tvåsiffrigt och 99 dagar kvar till beräknad förlossning. Det lät då som ingenting och det har verkligen gått så otroligt fort! Men 9 dagar, det är ingenting! Nu kan allt lillasyster komma när som helst, så otroligt spännande!

Dock vågar jag inte hoppas på något annat än att jag kommer gå över tiden även den här gången, för att kunna förbereda mig. De dagar man går på övertid är verkligen något alldeles extra, svårt att att beskriva i ord. Evighetslånga, hoppfulla, och hopplösa. Alla motstridiga känslor på samma gång. Hoppas så att jag inte behöver gå över riktigt lika länge den här gången.

Lillasyster, vårt lilla lejon, du är så välkommen nu! Hela mitt väsen, hela mitt hjärta längtar efter dig! Din pappa sitter på helspänn och väntar på minsta signal att du tänkt att komma och din storasyster väntar ivrigt nu. Men nu när vi har väntat så otroligt länge så kan vi allt vänta några dagar till. Den som väntar på något gott...


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer