Erbjuden förskoleplats...?

Inte redo, inte ska vår lilla höna börja förskolan i höst?!

Igår kväll när M kom hem från jobbet tog han med posten in, som jag glömt i brevlådan hela dagen i vanlig ordning. Inte nog med det, det skulle visa sig att det låg två viktiga brev och gömde sig därute. Det första paketet var min beställning från H&M som jag gjorde i början av veckan, fylld med fina kläder till Alicia. (Bilder kommer framöver.) Det andra var ett litet brev från kommunen. Kort och koncist stod det att vi blivit erbjudna en förskoleplats till lillan, men om vi ville veta var fick vi logga in på deras hemsida. 

Snacka om nervös förväntan när jag loggade in på deras hemsida för att se svarat... Vi fick plats på vårt förstaval! Så på senhösten är det dags, lillan ska börja på förskola. Något som jag inte alls är redo för, men som tur är det inte dags riktigt än. Än har vi tid att mysa bara vi två, och hennes pappa såklart. Och sedan besöket på förskolan känns det så bra, personalen verkar engagerad, fina lokaler, bra mat, och roliga utomhusmiljöer. Jag kan bara hoppas att lillan kommer trivas där och att inskolningen inte blir allt för hjärtskärande. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

FruWikstrom
FruWikstrom,
Så roligt att ni fick ert förstahandsval. Jag tycker SÅ mycket förändras från 9 till 12 månader. Efter 1 år hade de så mycket behov av stimulans som inte alls fanns där tidigare, så vi stod inte längre ut med att vara hemma. Blev mycket öppna förskolan när dottern var runt 1 innan hon började på förskolan. Och inskolningen har gått som en dans för båda. De var så taggade och tyckte det var så kul. Hehe.
nouw.com/fruwikstrom
mammashus
mammashus,
Åh, det kan jag tänka mig. Hoppas det kommer gå lika bra för oss som det gjorde för er. 😊
nouw.com/mammashus
MrsHenriksson
MrsHenriksson,
Va roligt ni fick första valet. ❤️
nouw.com/mrshenriksson
mammashus
mammashus,
Känns jättebra. ❤️
nouw.com/mammashus