Ett år äldre

Idag har vi firat min födelsedag med delar av min familj och Ms familj. Så mysigt! Vi åt lite gott fika, och åt daimtårta. Nu är jag lite väl mätt här hemma. Lillan däremot var hungrig och äter nu för fullt. Jag fick flera fina paket, bla. ett par presentkort och en bok om att lära sitt barn äta vanlig mat. Den ska bli så kul att läsa och se om det finns någon metod som kan fungera för mig och lillan. Hoppas på det.

Ända sedan min födelsedag igår får jag höra från M hur gammal jag är. Han älskar att retas och i knappa 16 dagar till är jag hela 2 år äldre än honom, och det kommer jag få höra framöver. Vilket lammkött han är, och ser jag inte liiite äldre ut idag? Är det där ett grått hårstrå? Det är tur att jag inte har fått någon åldersnoja än om jag säger så.

Nu somnade lillan precis i min famn och M är ute med sin pappa i trädgården, vem vet vad de har hittat på. Ms mamma, min farmor, pappa och bror sitter inne och småpratar, det känns så naturligt, familjärt, mysigt. Snart börjar det bli dags för mat, vi har inte än bestämt oss för om vi ska laga mat tillsammans eller beställa hem pizza. Vi får se hur det blir, men en sak är säker, det lär bli gott.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

hjartebarnsmamman
mammashus
mammashus,
FruWikstrom
FruWikstrom,
Grattis!!! 💕🎉
nouw.com/fruwikstrom
mammashus
mammashus,
Tack! 😊💕
nouw.com/mammashus