Ett överraskningspaket!

När jag hämtade posten i fredags stack det upp ett konstigt paket ur svärföräldrarnas brevlåda. Då vi alla är jätte förkylda här hemma valde jag att ta in posten även till dem, så de skulle slippa gå ut till sin brevlåda i kylan. När jag lämnat deras post hos dem gick jag hem till oss och kröp ner under en filt i soffan igen, det är där hela familjen har spenderat den mesta av tiden den senaste veckan, då alla är så förkylda.

Men bara en liten stund senare så fick jag ett meddelande från min svärfar om att paketet var till mig, och att hundarna var rädda för det pga. att det skakade. Alldeles förvirrad gick jag tillbaka till deras hus, som bara är cirka hundra meter från vårt. När jag kom in till dem räckte min svärfar fram ett avlångt paket, och min svärmor stod bara där och skrattade när jag öppnade paketet.

Och vad var det i paketet? En alldeles egen trollstav! En kopia av Harry Potters trollstav! Jag har alltid älskat Harry Potter böckerna och filmerna, och någon gång hade jag tydligen nämnt att det skulle vara coolt att ha en egen trollstav. Snacka om att jag blev överraskad och glad! Och vet ni vad? Den fungerar! När jag viftade med trollstaven och sa några väl valda ord, ja då satte sig minsann vovven ner på rumpan. 😉


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Stinasmamma
Stinasmamma,
Haha vilka härliga svärföräldrar! 😍
nouw.com/stinasmamma
mammashus
mammashus,
Haha ja de är bäst! 😍
nouw.com/mammashus
Liv,
Så himla fina blommor!
livsmode.devote.se
mammashus
mammashus,
Tack, visst är de! 😊 Vi fick dem i bröllopspresent.
nouw.com/mammashus