Ett sista farväl

Idag är det dags för vad jag hoppas blir en sista kontroll efter missfallet jag fick i början på september. Allt jag vill är att lägga det här bakom mig nu, få en chans att bearbeta sorgen efter det barn vi aldrig fick chansen att lära känna. Som slets ut ur våra liv allt för tidigt. Det finns så många om inte i mitt liv just nu. Om bara inte... Idag skulle jag varit i vecka 19, antagligen skulle magen börjat bli rund och fin och jag skulle ha fått känna de där första små rörelserna där inifrån. I snart en halv graviditet har jag burit på ett barn i mitt hjärta i stället för i livmodern, ett barn som numera endast existerar bland änglarna.

Vi kommer aldrig få se hur du skulle sett ut. Om du hade varit lik din underbara syster. Jag kommer aldrig få lära känna dig. Aldrig få lära känna den underbara person som jag vet att du skulle ha blivit. Jag kommer inte få se dig ta dina första stapplande steg. Aldrig höra dig säga mamma. Jag kan inte riktigt förstå det själv än. Trots att jag aldrig fick träffa dig kommer jag alltid att älska dig och vara din mamma. Jag fick aldrig chansen att bära dig i min famn, men jag kommer för alltid bära med dig i mitt hjärta.

Det har varit tufft för mig psykiskt att det har tagit så lång tid för min kropp att återhämta sig. Att få en daglig påminnelse om att det inte är över än har varit som att få en käftsmäll varje gång jag går på toaletten. Att slitas mellan hopp och förtvivlan har tagit på mina krafter. Att hoppas att det äntligen är över nu och att gång på gång motbevisas. Jag har varit fast i ett vad det känt som ett evigt limbo utan slut i sikte. Men äntligen verkar det som att det börjar ljusna på horisonten. Äntligen verkar min cykel ha återhämtat sig, och jag hoppas nu att jag kan få det bekräftat. Snälla håll tummarna för oss idag!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Littlefroggie
Littlefroggie,
Skickar mina tankar till er! ❤️
nouw.com/littlefroggie
mammashus
mammashus,
Tack! ❤️
nouw.com/mammashus
Vera
,
❤️❤️❤️
mammashus
mammashus,
❤️❤️❤️
nouw.com/mammashus