Feberfrossa och amningsmaraton


Igår kväll hände det, Leona kunde amma utan att gallskrika. Höstblåsorna i halsen måste gett med sig äntligen. Sedan dess har hon inte släppt taget om tutten. Mycket att ta igen tydligen. Dessutom måste hon saknat närheten, så även om hon inte äter hela tiden har hon inte velat lämna sin trygghet. Så hela natten och förmiddagen har hon varit som fastklistrad vid mig, så mysigt.

Jag därimot mår allt sämre. Igår kväll kom febern smygande och hela natten har jag haft feberfrossa. Frusit så jag skakat varvat med att svettas ihjäl. Stackars Leona har fått dricka milkshake, haha. Jag hoppas verkligen att inte även jag kommer få höstblåsor nu, att febern bara är en tillfällighet. Önsketänkande skulle jag gissa på, antagligen dyker prickarna upp när som helst. Håll tummarna att jag har fel!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Chatarina
,
Håller verkligen tummarna för att du slipper ! Har haft en omgång höstblåsor hemma med. (Tror vi i alla fall) läkarens svar blev bara virus. Men tycker det är lustigt att överallt där man läser står det att det inte drabbar vuxna eller väldigt små barn..Ljug lagom liksom, vi hade blåsor allihop 🤔 krya på er, hoppas det går över snart !😊
mammashus
mammashus,
Tack! 😊Det låter inte roligt. 😔Ja precis, vad de ljuger, om jag har fått det med så har både jag, 2 åringen och vår 2 månaders bebis blivit smittade. Fy!
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Krya krya <3
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! ❤️
nouw.com/mammashus
etthempålandet
etthempålandet,
Skönt att det har vänt o att hon kan amma igen! Fy för alla sjukdomar som går runt nu. Krya på dig o hoppas du slipper blåsor. Jag ligger själv i feber ikväll o hoppas innerligt att inte vår lilla snart 3 månaders får det.
nouw.com/etthempålandet