Fem saker jag vill ska hända innan året tar slut


Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här.

1. Familjesemester. Jag hoppas att vi i sommar kan komma iväg på en liten familjesemester här hemma i Sverige. En helg eller en veckas äventyr bara vi fyra. Kvalitetstid med familjen. Skaras sommarland, Astrid Lindgrens värld eller kanske bad i havet på Öland.

2. Utveckla min instagramprofil. Jag har tills nyligen haft en stängd profil på Instagram. Bara godkänt vänförfrågningar från de närmaste av vänner och familjen. Jag har inte varit speciellt aktiv och inte lagt ner så mycket tid på bilderna där. Utan det har mer varit att om jag tagit en bild jag gillat så har jag publicerat den, om jag kommit ihåg vill säga. Det ska det förhoppningsvis bli ändring på nu.

3. Nå nya höjder med bloggen. Jag arbetar alltid med att utveckla mitt bloggande. Jag älskar att skriva och att fotografera, så förhoppningsvis får jag lite tid över till det framöver. Vem vet vad som kommer hända under det kommande året?

4. Få Alicia blöjfri. Vi har nyligen börjat pott träna Alicia lite mer aktivt. Vi övar på här hemma, och förhoppningvis blir hon blöjfri inom en snar framtid. På eftermiddagarna kör vi just nu utan blöja, ibland går det bra, ibland går det mindre bra. Önska oss lycka till! Någon som har något tips?

5. Njuta av mammaledigheten. Jag vill känna stressen rinna av mig och bara njuta av den här tiden med mina små. Ta vara på varje litet ögonblick. Alla första gånger. Första gången Leona kryper, lär sig stå och så småningom gå. Alla nya ord Alicia lär sig, skratta åt alla bus hon hittar på. Det om något kommer det här året vara fullt av, bus!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,

Vilka bra mål du har satt upp för dig själv! 💕

nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,
etthempålandet
etthempålandet,

ALV är så mysigt besöksmål, både för små och stora. Men ett tips är att åka innan högsäsong. Dels skiljer det ganska mycket i pris och dels så är det så mycket folk under högsäsong och med små barn kan det vara skönare när det är lite lugnare i parken så de kan upptäcka alla roligheter där i sin egen takt.

nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,

Tack för tipset! 😊 låter perfekt!

nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,

Åh vilka spännande o bra mål 💖

nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,

Tack! ❤️

nouw.com/mammashus