Fem saker som gör mig till den jag är


Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här.

1. Kreativ. Jag älskar att skapa, det får mig att må bra. Jag älskar att måla, vare sig det är en tavla eller att måla om en möbel. Att pyssla och inreda här hemma är ren lycka för mig. Att sy är bland det roligaste som finns, för det mesta blir det saker till barnen. Det kreativa är en viktig del av mig.

2. Blyg. Jag är blyg, men det var värre när jag var yngre. Min blyghet är något jag arbetat med i många år nu, och det är skönt att det har blivit lite bättre. När du väl lärt känna mig därimot, då är jag allt annat än blyg. Lite tokig som Alicia skulle sagt. Men blygheten är fortfarande en stor del utav mig.

3. Bokmal. Jag är en riktig bokmal, som slukat oräkneliga böcker i mina dar. När jag var tonåring var det som värst, jag hade alltid näsan i en bok och älskade varje sekund utav det. Nu är det lite svårare att finna den tiden med två små här hemma. En ljudbok går lite smidigare att hinna med, så det försöker jag så ofta det går. Och jag älskar att skriva! Böckerna har gjort mycket för mig, ökat mitt ordförråd och öppnat upp för en livlig fantasi.

4. Barnkär. Jag har alltid varit barnkär och länge drömt om barn. Jag är så lycklig att jag nu ha två små tjejer mitt liv, det är verkligen en dröm som gått i uppfyllelse. Det var en lång och tuff väg hit, men jag är så otroligt tacksam för mina barn. Jag älskar våra små över allt annat. (Och min man såklart.) För dem gör jag allt. Utan dem är jag ingenting. De har förändrat mig i grunden och gjort mig till en bättre människa.

5. Hemkär. Jag väljer en hemmakväll varje dag över att gå ut och festa. Att dricka och festa är ingenting för mig, och har aldrig varit. Visst kan det vara kul att gå ut ibland, men då är det framför allt sällskapet som lockar. Även innan jag fick barn var jag i princip nykterist och det är ännu mer tydligt nu, barn och alkohol går inte ihop.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,

Men åh så rolig lista ! Upplevde dig inte alls som blyg när vi jobbade tillsammans på Mistat 😊

nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,

Vad roligt att du tyckte det! 😊 Ok, vad skönt att höra! Försöker ”motarbeta” blygheten hela tiden, det är en utmaning. 🙈

nouw.com/mammashus
Mylittlestories
Mylittlestories,

4 och 5 stämmer är jag med 🙈

nouw.com/mylittlestories
mammashus
mammashus,

Tihi ok. 😊

nouw.com/mammashus
Livetsomemelie
Livetsomemelie,

Vilken rolig lista! Känner igen mig på flera punkter! Är själv blyg men jobbat med det i flera år så nu är det inget som syns utåt, men på insidan är det en annan femma! 😅

nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,

Tack! Känner igen mig i det du skriver! Tror också jag kan dölja det hyfsat utåt nu. 😅

nouw.com/mammashus
moafidelie
moafidelie,

Kan skriva under på kreativ, bokmal, barnkär och hemmakär. Speciellt det sistnämnda. Gud vad kul att läsa ❤️

nouw.com/moafidelie
mammashus
mammashus,

Vad roligt! Då har vi våra likheter! ❤️

nouw.com/mammashus
deniseeelarsson
deniseeelarsson,

du låter som en väldigt härlig person! 😊 lugn och harmonisk!

nouw.com/deniseeelarsson
mammashus
mammashus,

Tack! 😊 Det hoppas jag

nouw.com/mammashus