Fem sanningar - tag

Jag blev utmanad av @eschutz att berätta minst fem saker om mig som ni kanske inte visste och sedan även utmana två nya. Jag utmanar @varamorsa och @namnoribebisen att berätta fem sanningar om er!

♡ Jag älskar doften av vanilj och kokos. Det finns inget bättre! Helst vill jag att allt ska dofta av det, alla mina ljus, men framför allt alla mina skönhetsprodukter, parfym, body lotion, schampoo och balsam. Sötsliskigt jag vet, men jag älskar det!

♡ Jag fryser i princip konstant. Till och med när jag var i Thailand frös jag ibland. Hemma har jag alltid en filt om mig när jag sitter i soffan, även om sommaren. Enda undantaget är när jag är gravid, då är det inte lika extremt. Som gravid är jag nog lite mer som en "normal" person temperaturmässigt.

♡ Min favoritfilm är Guardians of the galaxy. Jag skulle kunna se den hur många gånger som helst, och har säkert gjort det med. Musiken, skådespelarna och humorn. Så bra! Längtar tills uppföljaren kommer ut nästa år, har så höga förväntningar på den!

♡ Jag träffade mitt livs kärlek väldigt tidigt i livet. Vi blev efter en tid ett par när jag var 16 år gammal, 2006. Mycket har hänt sedan dess, snart 11 år har passerat. Vi har skapat en framtid ihop, köpt ett hus tillsammans, fått en underbar dotter och lovat varandra evig trohet. Men jag älskar dig forfarande lika mycket idag som då, om inte mer, efter allt vi varit med om. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

♡ Mina favoritböcker är Harry Potter serien, de har präglat min barndom. Jag har vuxit upp med karaktärerna och de har öppnat upp en helt ny värld för mig. Jag har läst dem alla oräkneliga gånger både på svenska och engelska, jag hade helt enkelt inte tid att vänta på den svenska verisionen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
Älskar med doften av vanilj.
Mysigt ni varit ihop sen gymnasiet 😍
nouw.com/mrshenriksson
mammashus
mammashus,
Det luktar ju bara såå gott! 😍 Ja verkligen, vi blev tillsammans vårterminen när jag gick i nian. 💕
nouw.com/mammashus