Fem sanningar om Alicia


Jag inspirerades av @bolmgren och tänkte här lista fem sanningar om vår älskade två åriga dotter Alicia.

💕 Alicia har bråttom genom livet och lärde sig gå när hon var drygt 9 månader. Att krypa var ingen hitt utan hon ville upp direkt, och lärde sig gå bara någon vecka efter hon lärt sig att krypa. Sedan dess har hon sprungit fram, och lär sig nya saker hela tiden.

💕 Alicia är en väldigt omtänksam tjej som sprider kärlek till alla i hennes närhet. Hon älskar att krama och pussas. I veckan när jag skulle byta hennes blöja och slog tån i skötbordet, då klappade hon mig på armen och sa ”det är ingen fara mamma.”

💕 Alicia kan sedan i somras gå upprätt i trappor. Utan att hålla sig i. Behöver jag säga hur rädd jag är varje gång hon ska upp för en trappa? För hon ”kan själv” och vill inte ha min hjälp. Så jag går nervöst bakom henne och är beredd på det värsta.

💕 Alicia älskar att dansa och sjunga. Redan innan hon kunde gå så diggade hon loss så fort hon hörde lite musik. För att muntra upp henne är det en bra idé att föreslå en dansfest i vardagsrummet. Allt som oftast går hon runt och nynnar på någon melodi.

💕 Alicia älskar att rita och skapa, precis som sin mamma. Att få en penna i handen förgyller hela hennes dag. Och min med för den delen, att få se alla vackra skapelser hon gjort.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
håller med föregående talare 😍
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,