Födelsedag med magsjuka

Det var inte såhär jag planerat att spendera min födelsedag. Magsjuk. Natten till igår var hemsk, först blev jag dålig men mitt i natten fick jag även sällskap av min man. Fy, den här gången var det riktigt illa. Fick inte ens behålla vatten. Spenderade natten på soffan ( vi har sovrummet på övervåningen men badrummet en trappa ner) för att slippa allt spring, och inte väcka lillan. Som tur är sov i varje fall hon som en prinsessa natten igenom.

Jag var helt utslagen hela dagen igår, min man likaså. Lillan var jättepigg och busade för fullt. Vi fick i varje fall behålla lite mat under dagen igår trots kraftigt illamående. Det svåraste var att underhålla lillan när vi var allt annat en pigga. Men svärmor hjälpte till på eftermiddagen så att vi kunde vila en stund. Tack! Idag mår jag mycket bättre och magen mår bra, det är bara kroppen som ska återhämta sig och febern som ska ge med sig. Och att låta 48 timmar gå så att vi inte smittar längre.

Det var inte såhär jag tänkt spendera min födelsedag. Isolerad här hemma för att inte smitta någon, och inte allt för pigg. Får bli ett sent födelsedagsfirande på måndag i stället. Hoppas bara att lillan slipper att bli sjuk nu! Hon har redan varit magsjuk två gånger i år, dock bara lindrigt, men hoppas så att hon ska slippa denna hemska sjukdom! Nu blir det att samla ork till att sanera allt här hemma, återigen. Suck.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

VictoriaJongard
VictoriaJongard,
Krya på dig ❤
nouw.com/victoriajongard
mammashus
mammashus,