Födelsedagar och sjukdomar

Så mycket kärlek! 💕


Idag fyller min älskade man 29 år. Tyvärr kommer det inte bli något stort firande som han förtjänar, men i dessa tider vågar vi inte riktigt det. Rädslan för att smitta någon man älskar är alldeles för stor. Tänk att så mycket kan hända på bara en månad. I början av mars fyllde jag 30 år och då kändes det inte alls så här. Rädslan var inte alls lika påtaglig. Livet flöt på som vanligt, man hade bara hört talas om den där sjukdomen som började spridas långt borta, men tänk att nu är den här...

Sjukdomarna har avlöst varandra här hemma. För tre veckor sedan smittade Leona ner sina föräldrar med en rejäl förkylning, hon fick även öroninflammation och hosta. Även jag har hostat lite smått, men äntligen har det börjat ge med sig. Förra veckan tänkte vi hålla oss hemma så att Leona fick en chans att bli helt frisk, men då slog istället magsjukan till. Båda tjejerna fick feber och fick inte behålla maten, stackars små! Nu mår de äntligen bättre, men jag och Leona snorar och hostar lite grann fortfarande. Nu hoppas jag vi blir helt friska snart!

Jag vill passa på att gratulera världens finast man och den bästa pappan man kan tänka sig på din födelsedag. Du betyder allt för mig! Du är min fasta punkt i livet, du är mitt hem och min trygghet, den som förgyller min vardag. Jag är så otroligt lycklig för att du finns i mitt liv, för att du vill dela livet med mig. Tänk att vi har spenderat nästan halva våra liv tillsammans, 14 år med min andra halva, min själsfrände! Jag älskar dig oändligt mycket! Och tjejerna förstås!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Krya på er 💞
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! Hoppas du mår bättre snart med! 💕
nouw.com/mammashus