Födelsedagsfirande del 2

Ikväll har vi varit hos min mamma och firat min födelsedag som var i förra veckan. Min mormor, morfar och bror var också med. Så mysigt att vara samlade, äta lite gott och öppna paket. Tack för alla fina presenter och en mysig kväll!  Lillan var i centrum av allas uppmärksamhet nästan hela tiden. Hon älskade det! Busade, härmade och skrattade trots sin förkylning. Underbara unge!

Min bror hade köpt sig en samsung oculus vr som vi fick testa. Du vet sådana där glasögon som visar en 3D bild av olika platser, man kan även spela spel och se vissa videos på den. Det var väldigt spännande att testa. Bla. stod jag i Eifelltornet och kikade ut över Paris, och i Egypten och tittade på pyramiderna där. Visst kände jag mig lite löjlig med den på huvudet, men det kändes så verkligt!

Vi har precis kommit hem nu och jag sitter och ammar lillan i soffan, hoppas att hon kommer till ro snart. Det blev en sen kväll med många intryck för henne idag, så jag hoppas hon får sova gott sen. Även jag känner att jag börjar bli lite snuvig tyvärr, så sjukstugan verkar fortsätta i morgon. Tyvärr innebär det att det inte blir något babysim imorgon då vi alla är lite snoriga, så vi får mysa här hemma istället. Kan nog vara skönt det med.Jennifer <3

Gillar

Kommentarer