Förskolan: andra lämningen

Den fina gröna kronan är för att fira att förskolan har haft grön flagg, varit miljöcertifierad, i hela 16 år! Det firades med sång och dans, och kronor på de smås huvuden.

Äntligen mår lillan lite bättre och vi kunde åka till förskolan för att fortsätta inskolningen. Det var svårt att säga hej då och lämna henne där, men jag vet att hon trivs och att personalen är jättebra. Men jag gav henne en kram och sa hej då, och då vinkade hon till mig, men hon såg allt lite frågande ut, så jag tror inte hon riktigt förstår att jag skulle gå. Återigen ingen gråt, inget skrik, vi får se när det kommer, som jag fasar för den dagen.

Den här gången skulle jag lämna henne i en timme, och det kändes som en evighet kan jag säga. Jag åkte hem till min farmor och hälsade på, får att fördriva tiden och ändå vara i närheten. Då vi bor på landet kände jag att det inte var en bra idé att bara åka hem för att sedan vända. Efter en halvtimme stod jag inte ut mer, så jag var tvungen att ringa förskolan för att kolla läget. Och vet ni? Det hade gått jättebra, när jag ringde sprang Alicia runt och lekte med en boll, så typiskt henne.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer