Förskolan: de första hjärtskärande tårarna

Inskolningen på förskolan fortsätter, hittills har den gått jättebra. Lillan trivs och gillar personalen och de andra barnen. Idag, redan innan vi gått in innanför förskolans dörrar började lillan vinka glatt, exalterad över att hon skulle få leka med de andra små igen. När jag klätt av henne overallen var det dags att säga hej då, först ville hon inte lämna min famn men efter en kram så vi lade hon glatt hejdå när jag gick.

Idag skulle jag lämna henne i två timmar, det kändes som en evighet. Det är så svårt att vara ifrån henne, jag vill så gärna spendera all min tid med min älskling. Speciellt tufft kändes det när jag bara satt av tiden hemma, oroligt väntande om de skulle ringa och säga att det inte fungerade. Men det kom inget samtal, så snart körde jag tillbaka till förskolan igen, med hjärtat fyllt med längtan efter min lilla.

Barnen var på gården och lekte när jag kom, och en av pedagogerna pekade och sa att Alicia var vid gungorna. Snart såg jag min älskling i tårar i en av pedagogernas famn. En trött och ledsen liten tjej ville upp i mammas famn, åh lilla älskling mitt hjärta! Dagen hade gått bra fram till den sista kvarten, då började hon fråga efter mig och var trött och ledsen. Men lite pussar och lugnande ord blev hon snart sig själv igen, men var så jobbigt att se, nu oroar jag mig inför morgondagen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer