Förskolan: Inskolning dag 2

Bilder från inskolningen! (Då jag inte har tillåtelse att publicera bilder på de andra barnen får ni njuta av dessa på min lilla pärla.)

Idag var den andra dagen av inskolningen, och det gick lika bra som den första. Det är först nästa vecka vi ska testa att lämna henne där en stund, den här veckan ska Alicia bara lära känna personalen och alla barnen. Alicia började dagen med att busa med de andra barnen. Lekte med bollar, lagade mat, och dansade, det älskar hon att göra, så kul att se.

Sedan var det dags för fruktstund. De sjöng lite sånger, det verkade Alicia gilla även om det även idag var svårt att sitta still. Sedan fick hon välja några fruktbitar att mumsa på. Banan som hon älskar åt hon mycket av, sedan smakade hon lite clementin men den konsistensen har hon lite svårt för. Sist smakade hon gul qivi, då grimaserade hon direkt och spottade ut biten. Tur var kanske det för hon var visst lite känslig mot den och blev röd runt munnen direkt.

Sist var det dags för utomhuslek i vanlig ordning. Det var kul att se att Alicia redan nu har börjat lära sig rutinerna, när jag klätt på henne ytterkläderna gick hon direkt mot dörren som leder till gården. Det är en annan ingång en den man kommer in i, så man måste gå en kort korridor för att komma ut, men det mindes hon från igår. Alicia älskar att leka med de andra barnen. Hon gungade, undersökte och åkte trampcykel. Hon verkade ha så kul!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Vera
,
Mormors älskling!! Så söt!!❤️❤️
mammashus
mammashus,
Tack! ❤️ Så go!
nouw.com/mammashus