Första advent och julskyltning


I söndags firade vi som de flesta andra första advent. När tjejerna vaknade hade en liten tomtenisse flyttat in och lämnat ett brev till dem där han presenterade sig, det tyckte de var riktigt spännande. Sedan upptäckte de sina adventskalendrar som hängde på deras garderober och sprang ivrigt dit. Lyckan lyste i deras ögon när de fick öppna det första lilla paketet, det var så roligt att se. Om du vill veta lite mer om hur jag sydde adventskalendrarna kan du läsa det HÄR!

Efter en mysig frukost där vi tände det första adventsljuset gjorde hela familjen sig i ordning för att åka ner på stan och kolla på julskyltningen. Vi mötte upp barnens morfar Till tjejernas glädje och gick Storgatan fram och tittade på alla vackra julskyltningar. Julstämningen låg i luften och tjejerna blev som eld och lågor när de såg tomten sitta och vinka i ett skyltfönster. Glädjen stålade från dem båda, det var så roligt att se.

Efter julskyltningen åkte vi till min farmor och firade hennes födelsedag tillsammans med min pappa och bror. Alicia hade pärlat ett halsband och gjort en pärlplatta till hennes gammelfarmor, hon var så stolt när hon lämnade fram det lilla paketet som hon kvällen innan hjälpt mig att slå in. Vi fikade tillsammans, det var så mysigt att vara omringad av nära och kära. Tjejerna sprang runt och busade och skrattade om vartannat, jag kan säga att de stupade i säng till kvällen sedan.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer