Första dagen på jobbet

Så hur gick den första dagen tillbaka efter mammaledigheten? Hur gick det där hemma för pappan och lillan?

Dagen började redan vid 6 för pappan och lillan, medan jag fick sova en liten stund till för att orka med att jobba. (Haha, som jag längtat efter att använda den ursäkten, en gång skadar väl inte?) Inom loppet av en timme hann lillan äta frukost, kladda en massa, och göra ifrån sig hela tre gånger, det händer aldrig annars, allt medan jag låg och drog mig i sängen.

När det var dags för mig att bege mig mot jobbet hade lillan somnat om så gott, så jag gav henne bara en liten puss på hennes lilla panna innan jag åkte. Det kändes så jobbigt att lämna henne, det gjorde så ont i hjärtat. Men jag vet ju att det är bra för hennes relation med sin pappa och även hennes självständighet. Men så jobbigt det var.

Väl på jobbet kände jag mig som en vilsen höna. En del av mig var hela tiden hemma i tankarna. Oroade mig för hur det gick för dem, om hon åt, om hon kunde sova, och om hon saknade mig så som jag saknade henne. Dessutom har mycket hänt och mycket glömts under tiden jag varit hemma, så det blir en hel del att lära sig igen framöver, men det ska nog gå, jag har ju lyckats en gång innan.

Där hemma hade det flutit på bra. Lillan älskar sin pappa och de hade haft det mysigt tillsammans. Bus, dans, och matkladd som slutade med bad hann de med emellan alla sovpauser. Tydligen hade förkylningen tagit på hennes krafter så hon hade behövt vila hela tre gånger under dagen, stackars liten. Men lite då och då hade hon ropat efter sin mamma, mitt hjärta gick itu när jag hörde det. Älskade lilla vän.

När jag kom hem var det ovanligt tyst i huset. Jag smög upp för trappan till vårt sovrum, och vad tror ni jag såg? Mina älsklingar som låg och snosande så sött, åh vad jag älskar er! Nu i eftermiddag har jag inte fått lämna lillans sida, då har hon blivit så ledsen och ropat efter mig. Men inte mig emot, så som jag saknat henne, jag gosade så gärna hela dagen. Nu ligger hon och sover där uppe, och snart ska jag göra henne sällskap. Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
Va mysigt de haft de bra idag, du kommer in i arbetet fort tror jag 😉 mysigt hon saknat dig så 💕 kramar
nouw.com/mrshenriksson
mammashus
mammashus,
Tack, det hoppas jag med. 😊 kramar 💕
nouw.com/mammashus
sweetwords
sweetwords,
Ohh låter som allt gått toppen och ja det kommer du in i snabbt =D, man måste ju få vara lite ringrostig sådär direkt
nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Haha sant, lite ringrostig måste man få vara. 😊 Hoppas det går lika bra idag.
nouw.com/mammashus
marcusdotter
marcusdotter,
Åh va kul att det gick bra ändå, lillan verkade ha det super hos sin pappa 😍 du ammar ingenting nu va? ☺️🙏🏻
nouw.com/marcusdotter
mammashus
mammashus,
Ja de har de så bra tillsammans. 😍 Jag ammar lite på natten fortfarande, oftast inget på dagen. 😊
nouw.com/mammashus