Första dubbelnattningen & grillkväll

Idag har jag nattat båda barnen ensam för första gången! Det kändes som ett stort steg mot att klara av dem båda ensam sedan när min man börjar att arbeta igen. Och det kändes extra skönt att testa på det innan det verkligen gällde. Det har varit något jag oroat mig över, om Alicia skulle kunna komma till ro när även lillasyster är med. Nu har en sten lättat från mitt hjärta, vardagen kommer att fungera även om jag förstår att det kommer bli mycket jobb framöver, men desto mer kärlek!

Det tog sin lilla tid kan jag säga. Först ville jag ha amningen avklarad så Leona var mätt och go och förhoppningsvis trött när det var dags, visst hade jag kunnat liggammat Leona medan jag nattade Alicia men jag ville ha mitt fokus på min stora tjej just då kände jag. Sedan behövdes inte bara en utan två blöjbyten på vårt lilla lejon, (att jag alltid ska vara för snabb att byta innan hon är klar!) följt av rena kläder. Men tillslut kunde vi alla tre gosa ner oss i sängen.

Leona bäddade jag ner i bedside criben, hon somnade direkt, och så höll jag Alicia i min famn och nynnade medan hon drack lite vatten i sin nappflaska. Mot alla odds somnade hon ganska omgående utan protester. Så skönt! Jag förstår att det inte kommer bli så smidigt varje gång men just nu känner jag mig så lättad.

Kvällen har vi spenderat med svärföräldrarna och med en grillkväll. Hur söt var inte vårt minsta hjärta när vi skulle gå över till farmor och farfars hus!? Mitt hjärta smälter! Alicia har så mycket spring i benen just nu, så hon är svår att fånga på bild, så ni får nöja er med desto fler bilder på vår minsta. Just nu är vi dessutom fast i bebisbubblan så det blir många bilder... Helst på båda mina älskade barn såklart, bara Alicia har tid med det vill säga...


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Eleonora,
mammashus
mammashus,
Ja verkligen. 😊
nouw.com/mammashus
bolmgren
bolmgren,
Sötnosen själv 😍
nouw.com/bolmgren