Första gången med två små i mataffären


Idag tog jag ensam med båda barnen till mataffären för första gången. Med månadsgamla lilla Leona i bärselen på magen och storasyster Alicia i kundvagnen. Båda små skötte sig jättebra hela handlingen som tur var. Alicia hade sitt tåg som hon fick i födelsedagspresent i ett järngrepp hela handlingen, så sött! Det tekniska skulle visa sig vara den svåra biten den här gången, förhoppningsvis kommer jag på knep i framtiden.

Till exempel alla lyft av två åringen var inte det lättaste med en bärsele. I och ur bilen, i och ur kundvagnen... Tungt och klurigt helt enkelt, jag var helt genomsvett innan jag lyckats packa in alla varor i bilen. För i vilken ordning ska man göra allt egentligen? Jag körde fram den fulllastade kundvagnen till bilen, lyfte ur Alicia och in henne i bilen. Sedan in med alla varor med fortfarande lillasyster i bärselen. Efter det skyndade jag att ställa tillbaka kundvagnen som tur var bara skulle parkeras några meter bort och sist spände jag in lillasyster i hennes babyskydd. Phu!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Ett riktigt träningspass 😉 jag städade huset & körde ett par vändor i tvättstugan idag med Wiggo i selen, svettigt värre nu när han börjar närma sig nio kilo haha !
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Haha ja verkligen. 😅 Då fick du ett rejält träningspass! 💪🏻 Alicia väger drygt 13 kg nu. 🙈
nouw.com/mammashus