Framtida kompisar?

Igår träffade vi min vän Amanda och hennes lilla dotter Milina för en promenad på stan. Min vän hade några ärenden att uträtta och jag behövde lite frisk luft, så vi slog två flugor i en smäll. Så skönt att komma ut en sväng, träffa en god vän, prata lite, och höra fotstegen eka mot plattorna under ens fötter. 

Lillan har nu vuxit ur även sin mössa, så den här fina vita invigdes, men den är fortfarande lite stor. Det blev ett ständigt tjå med att rätta till den, den hamnade hela tiden på sniskan. Men lillan var lika glad för det, sålänge inte den åkte ner över hennes ögon. Jag måste komma på någon lösning till detta, fixa knytband under hakan eller något så att den sitter där den ska i fortsättningen. 

Millie och Alicia var varandras motsats idag. Millie var så charmig, busade och skrattade med mig i vagnen, Alicia alldeles blyg. Både lite mot mig men speciellt mot alla andra. Hon ville knappt bjuda på ett leende, men jag såg allt att det drog lite i ena mungipan på henne när Amanda busade med henne. Det ska bli så kul att se dem utvecklas, se deras personlighet blomstra. Undrar hur de kommer vara, vad de kommer gilla. Om de kommer bli lika bra kompisar som deras mammor är idag.  


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

AmandaBrink
AmandaBrink,
Motsatser är det bästa 😘😉
nouw.com/amandabrink
mammashus
mammashus,