Från generation till generation

I Alicias rum har jag satt upp två tavellister som vi just nu använder som bokhylla. Där har vi ställt några av Alicias och mina favoritböcker, som hon enkelt kommer åt om hon vill läsa en stund. Flera av böckerna är mina från när jag var liten. Jag hoppas kunna föra vidare min kärlek till böcker till mina små, precis som mina föräldrar gjorde.

Jag är så glad att de även valde att spara alla mina gamla böcker, som jag nu gett vidare till mina tjejer. Deras bokhyllor är nu fyllda till bredden av böcker som Pettson och Findus, Hattstugan, Törnrosa, och många andra av Disneys klassiker. Jag blir så glad av att Alicia verkar vara lika förtjust i dem som jag var när jag var liten.

Idag ville Alicia att vi skulle mysa en stund, så hon fick välja ett par böcker som jag kunde läsa för henne i hennes myshörna. Valet föll på Hattjakten, en av mina storfavoriter. Bilderna är verkligen något alldeles extra, Alicia kan studera sidorna hur länge som helst. (Om man mäter tid i mått från en tvåårings värld.) Nu är vår myskvot fylld för en liten stund så jag tänkte passa på att städa medan lillasyster sover.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Vera
,
Ser du att du fick boken när du var drygt 2 oxå! Älskade att läsa Hattjakten!! Så mysig!❤️
mammashus
mammashus,
Mm, så kul! Ja den är så mysig! 😍❤️
nouw.com/mammashus
etthempålandet
etthempålandet,
Vilken mysig hörna att sitta och läsa i. Är det en dänghimmel eller ett tält?
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Det är så mysigt där. 😊 Det är en sänghimmel som vi använder lite som ett tält. 😊
nouw.com/mammashus