Fruit splash!

— Detta inlägg är ett samarbete med Twistshake

För några dagar sedan landade ännu en pipmugg hemma hos oss som vi redan använt flitigt och som nu har tagit del av vår samling. Alicia älskar frukt och bär och det som är så bra med den här pipmuggen är den patentsökta frukt-mixern som smaksätter vattnet när du skakar flaskan!

Fruit Splash är en revolutionerande uppfinning från @twistshakebaby. Nu kan du snabbt och enkelt tex. göra milkshakes utan några tillsatta ämnen. Häll ner mjölk och frukt i pipmuggen, sätt på locket och skaka. Fruktmixern krossar frukten och frigör smakerna, så att du kan njuta av en naturlig och hälsosam fruktdryck.

Crawler Cup är den perfekta flaskan för barn som Alicia som har vuxit ur sin nappflaska och håller på att lära sig att dricka ur glas eller muggar. Den spillfria pipen stödjer barns aktiva livsstil utan att riskera spill och kladd. Flaskan är BPA, BPS, BPF-fri - säker för både dig och ditt barn.

I samarbete med #twistshake har jag nu möjlighet att ge er läsare hela upp till 60% rabatt med min kod mammashus på deras redan rabatterade neonprodukter (ej paket). Med samma kod sparar du även 20% på resterande sortiment bland annat deras patenterade click-mat.

twistshake.com kan även du hitta den perfekta flaskan för dig och ditt barn.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Julialinneaj
Julialinneaj,
funkar fruit splashen bra?😃🙌🏼
nouw.com/julialinneaj
mammashus
mammashus,
Ja det tycker jag! 😄
nouw.com/mammashus