Fynd till köket

En liten kökssoffa!

Något som jag länge letat efter är en liten kökssoffa som skulle få plats i vårt kök. Bredden fick vara max 120 centimeter, så ni kan tänka er att det har varit svårt att hitta en så liten soffa. Men så för någon vecka sedan dök en liten soffa upp på en Facebook loppis, för endast 260 kronor, så jag kunde inte låta bli, jag var bara tvungen att köpa den.

När jag väl fick den på plats var jag först lite tveksam till om den passade in, men nu börjar jag vänja mig och gilla den allt mer. Jag planerar att måla om den framöver, troligtvis till svart som underredet på bordet. Sedan ska den få lite nytt tyg på sittdynan och några kuddar. Vad tror ni, kommer det bli fint?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Så fint 😍
nouw.com/jeenyrosen
mammashus
mammashus,
Jenniferssynpalivet
mammashus
mammashus,
eschutz
eschutz,
Så fint ! Jag fyndade med min kökssoffa på vilda loppisen. Men min är nog 140 om ja minns rätt. Jag har dock inre orkat klä om dynan ännu utan bara haft en filt över som ja vikt på längden ☺️ rätt smidigt när man måste tvätta den men såklart snyggare med ett tyg. Ska orka ta tag i de nån gång 🙈 haft de med en filt o typ två år nu 😂
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Haha! Kan tänka mig att det kommer bli så här med. 🙈
nouw.com/mammashus