Fyra generationer

Igår när vi firade påsk hos min mamma passade vi på att ta kort på alla fyra generationer när vi ändå alla var samlade. Något som vi borde tagit oss tid till innan men som inte blivit av. Så kul att ha som minne, oss fyra samlade, med lillan i fokus. Jag får framkalla några av bilderna och rama in. Dessa bilder kommer jag vårda ömt resten av mitt liv. Ett minne för livet.

Trots att lillan var trött satt hon glatt i min mormors knä, bet på sin bitleksak och studerade oss alla. Det känns så bra att hon redan nu har ett så starkt band både med min mamma och min mormor, att hon känner sig trygg även hos dem. Visst, vissa stunder är det bara hennes mamma som gäller men ofta går det lika bra med någon av dem. Så kul att se hur pass älskad hon är.

Jag minns tydligt bilden som hängde i vårt vardagsrum när jag var liten. Om jag inte minns fel har jag dopklänning på mig, omringad av de äldre kvinnliga generationerna. Min mamma och mormor vid min sida, och jag sittande i min gammelmormors knä, bara några månader gammal. En underbar bild med några av de viktigaste kvinnorna i mitt liv. Nu vill jag ge en bild med samma innebörd till lillan. Men tyvärr med en kvinna mindre, som saknas oss så. 


1990 + 1993 <3


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

varamorsa
varamorsa,
Åh vad fint ☺ önskar så att jag också hade haft den möjligheten!
nouw.com/varamorsa
mammashus
mammashus,
Tack! Det önskar jag att alla skulle få. 💕
nouw.com/mammashus