Glöggmys tredje advent


Den tredje advent avslutades med glögg, (alkoholfri naturligtvis för oss vuxna, mjölk till storasyster) fårskinnstofflor och chokladkola under gosiga filtar. Jag har börjat uppskatta julen på ett helt nytt sätt sedan jag fick barn, jag vill verkligen skapa en magisk jul för mina små. En vit jul, med allt vad det innebär. I år är första julen som Alicia är stor nog att verkligen vara delaktig i julfirandet, och det gör mig så lycklig.

Jag vill visa alla julens traditioner för dem, skapa mysiga minnen under åren som kommer. Att de med glädje ska se tillbaka på sina barndomsjular, precis som jag gör. Jag försöker ta tillvara på varje ögonblick, njuta av allt som hör julen till. Men framför allt njuta av mina två älskade barn som jag längtat så efter. Drömt om, önskat mig och som äntligen är här hos oss. Vad jag älskar er!

I övrigt har vi spenderat dagen med julstök. Förberedelser inför julafton. Vi lyssnade på julmusik medan vi åt frukost och tände det tredje adventsljuset. Sedan har jag försökt städa, vilket inte är lätt med två små som hinner plocka fram nya saker medan jag plockar undan annat. Vi har även lekt med lera, slagit in julklappar och ätit kina mat framför en julfilm, en riktigt myssöndag helt enkelt. Men höjdpunkten var innan läggdags, mysstunden under filtarna med barnen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh så härligt ⭐️
nouw.com/shinelikeapearl
mammashus
mammashus,
Jaa ⭐️
nouw.com/mammashus
amanddafelicia
amanddafelicia,
Ni verkar haft en mysig dag 😍 håller helt med dig kring att barn ska få minnas sin jul som något fint och roligt, det strävar vi också efter 😍
nouw.com/amanddafelicia
mammashus
mammashus,
Det var det. 😍 Ja precis, vad mysigt. 😊
nouw.com/mammashus
etthempålandet
etthempålandet,
Så mysigt 😍 Känner igen mig i dina tankar, man vill att julen ska bli så där magiskt och glittrande härlig som man minns den själv från sin barndom.
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Jaa 😍 Ja precis! 👌🏻🎄
nouw.com/mammashus