God mat och födelsedagsfirande


I förrgår fyllde min svärmor år. Vi grattade henne självklart även då men igår kväll firade vi hennes födelsedag lite mer ordentligt. Vi möttes upp vid vår favorit thai restaurang med svärföräldrarna och min mans bror och hans sambo. Jag älskar thaimat så jag njöt av både maten och sällskapet. Alicia var så lycklig att vara omringad av de hon tycker om.

Alicia var så duktig och satt bra länge med en tvåårings mått mätt och åt och pratade bredvid sin syster vid bordet. Alicia valde friterad kyckling med apelsinjuice och hon tyckte det var så gott! Hon länsade först tallriken på grönsaker innan hon åt kycklingen, älskade tokfia! Leona mumsade på rån och majskrokar och än och annan morotsbit. Jag valde vitlöksmarinerad kycklingfilé med peppar, så otroligt gott! Till efterrätt åt vi glass och hela Alicia var kladdig men så glad!

Vi hade köpt en kruka med rosmarin till min fina svärmor, jag tror hon tyckte om den. Men framför allt var det så mysigt att träffas och umgås, prata och skämta. För skämt blir det gott om i det sällskapet, det är så tydligt att min man fått sin lekfullhet och retfullhet från sin pappa. Hans bror är likadan på det sättet, så de höll låda hela kvällen. Tillsammans med Alicia då, som gick från famn till famn och busade.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh så mysigt och gott
nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Ja verkligen 😊
nouw.com/mammashus