Grattis älskling!

Idag fyller en av mina favoritpersoner i hela världen år och jag vill tillägna det här inlägget till den nyblivna 25 åringen som jag har turen att dela mitt liv med. Du är en så otroligt bra pappa åt vår lilla Alicia och jag är så glad att jag har dig vid min sida. Jag hoppas du får en underbar dag min älskling!

Utan dig hade jag inte fått den finaste gåvan av alla, älskade Alicia. Jag är så glad att just du är hennes pappa. Jag är så tacksam för ditt stöd under graviditeten och förlossningen, jag hade aldrig klarat det utan dig. Du var mitt stöd, min smärtlindring, du hjälpte mig igenom värkarna och höll mig uppe när jag var svag. Tack!

Jag blir överlycklig varje gång jag ser dig och Alicia tillsammans. Sättet du vaggar lillan i din famn när hon är ledsen. Hur du alltid kan få henne att skratta sitt glädjetjut till skratt. Hur du på något sätt kan få oss alla tre att sitta att göra konstiga ljud och grimaser och kikna av skratt, allt för att göra lillan lycklig. Det fyller mitt hjärta till bristningsgränsen av kärlek.

Jag har varit din sedan första stund, nu och för alltid. Du är min trygghet i livet, min säkra hamn, det går alltid att lita på dig. Ert band, vårt band, som håller oss samman blir starkare för varje ögonblick av kärlek vi delar. Jag älskar dig mer för varje dag som går, jag älskar dig mer imorgon än igår. Du är mitt hem.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer