Gravid-rensning i garderoben

Nu har jag spenderat hela morgonen med att rensa i min garderob. Provat, sorterat och vikt undan det som inte längre täcker den växande magen. Hej mitten av vecka 28, hej tredje trimestern, hejdå frustrerande kläder! En hel låda blev det, med försmå eller för korta tröjor. Överst i lådan la jag alla amningströjor som jag använde med Alicia, redo för användning i höst förhoppningsvis. Resten av tröjorna får vi se när de passar igen, det kanske är ett tag tills dess...

Jag minns hur frustrerad jag kunde va i slutet av Alicias graviditet när det kändes som att inget i garderoben passade länge. Den gången rensade jag aldrig bland kläderna. Jag minns hur jag testade säkert fem för små tröjor innan jag hittade en som passade. Så svårt det var att hålla ordning när mammakläderna var blandade med mina vanliga. Den frustrationen hoppas jag ska minska nu när jag rensat. Överst ligger nu mina mammakläder och under lite vanliga kläder jag fortfarande kan ha.

Nu ska vi packa ihop oss i bilen och ge oss i väg till svärföräldrarnas stuga vid sjön Lägern. Ska bli så mysigt! Sola, busa med lillan, och kanske doppa fötterna. Tänkte ta med en balja till lillan så att hon kan svalka av sig lite. Sedan så blir det troligtvis återigen grillning framåt kvällen, så gott! Som jag längtat efter sommaren! Några veckors jobb kvar sedan tar jag semester och mammaledigt, det ska bli så underbart med en sista sommar med bara vi tre.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer