Halloween på Liseberg


I lördags åkte jag och tjejerna på mitt arbete till Liseberg. Jag kan inte minnas sist jag gjorde någonting sådant här, utan mina barn. Visst saknade jag dem men det var skönt att få vara Jennifer för en dag, och att inte behöva anpassa allt jag gör för dem. Att jag visste att de hade det bra där hemma med sin pappa, gjorde att jag kunde koppla av och ha roligt utan dem.

Vi samåkte till Liseberg i två bilar, och stannade på vägen för en frukost tillsammans. Det var så mysigt, och välbehövligt att släppa alla måsten för en dag. Vi hade verkligen tur med vädret, inget regn på hela dagen, lite blåsigt men soligt och skönt. Det var lite kusligt på kvällen när det blev mörkt och det blåste i träden, det blev en riktigt bra stämning.

Jag som älskar både skräckfilm och karuseller tyckte verkligen om halloween på Liseberg. Det var riktigt bra gjort, pumpor, spöken, gravstenar etc. så långt ögat kunde nå. Efter klockan fem kom även zombies fram, även om jag förstod att det inte var på riktigt var det obehagligt, på ett bra sätt. Jag uppskattade verkligen skräckhusen, de fick hjärtat att slå lite extra snabbt kan jag säga.

Det var inte speciellt långa köer till karusellerna heller, så det var så roligt att kunna åka hur mycket vi ville. Jag har inte varit på Liseberg på några år, så för mig fanns det flera nya karuseller att testa, som tex. Mechanica, Valkyria, och mina nyblivna favoriter Loke och Helix. Det blev en riktigt lyckad dag med trevligt sällskap!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer