Har vårt lilla lejon fixerat sig?

De senaste dagarna har det känts som att vårt lilla lejon har fixerat sig. I varje fall sjunkit än mer ner i bäckenet. Vid blygtbenet har jag känt ett enormt tryck, spänning och obehag. Dessutom tycker jag det nu är lättare att andas, vilket är en stor lättnad. Först på måndag har jag nästa kontroll hos barnmorskan, men jag ser fram emot att höra om mini verkligen har fixerat sig.

Jag kände igen känslan så väl från när jag väntade Alicia, det är verkligen ett speciellt tryck neråt, en tyngd i bäckenet, ibland känns det nästan som att jag sitter på bebis huvud. Efter några dagar lättade obehaget men det är fortfarande lättare att andas, även det var likadant med Alicia. Inte för att hon bestämde sig för att komma ut för den sakens skull, hon låg redo länge innan hon valde att göra entré i världen.

När jag studerar bilderna från vecka 38 och 39 ser jag inte någon direkt skillnad. Men jag tycker mig se att magen sjunkit något, blivit lite rundare nertill. Vad tycker ni? Tror ni mini är fixerad nu?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

oliveja
oliveja,
Som du säger ser magen liiite rundare ut nertill👶 Hoppas att bebis kommer snart!
nouw.com/oliveja
mammashus
mammashus,
Hoppas, hoppas, hoppas! 👶🏻
nouw.com/mammashus