Hej mitt vinterland


En morgonpromenad med barnvagnen fick starta dagen. Kylan bet i mina kinder och dimman låg tät över den småländska skogen. Det var spårsnö och frusen slask, halt och tungt men så skönt för kroppen. Bara låta benen arbeta, känna hela kroppen jobba sig varm och se andedräkten som ett moln från munnen. Snacka om att jag fått ett ordentligt träningspass i snön!

Att putta vagnen framför sig och samtidigt småprata med kärleken i mitt liv om allt och ingenting, det var som terapi för själen. Så skönt och välbehövligt. Vårt lilla lejon somnade ganska omgående där hon låg nergosad i värmen i sin mysiga åkpåse. Vagnens lugna skumpande sövde snart även storasyster. Hennes tysta nynnande på en sång byttes snart ut mot snosande andetag. Älskade barn!

Nu har vi kommit in i värmen igen, slagit oss ner framför kaminen i köket och njuter av tröttheten i kroppen. Än sover barnen så jag passar på att andas ut och dricka en kopp varm choklad. Resten av dagen hoppas jag blir en lugn dag med inomhuslek följt av en filmkväll. Inga måsten, inga krav, bara lugn och ro, barnskratt och bus med de små.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

iknutsson
iknutsson,
Så fina bilder 😊
nouw.com/iknutsson
mammashus
mammashus,
Tack! 😊
nouw.com/mammashus
VictoriaJongard
VictoriaJongard,
Åhh - magiskt med snö!! Vi skåne är inte så bortskämda med det där!
nouw.com/victoriajongard
mammashus
mammashus,
Ja så magiskt! Tihi kan tänka mig det. 😅
nouw.com/mammashus