Hela vägen från Ryssland


I söndags kom svärföräldrarna hem från sin resa till Thailand. I tre veckor har de varit bortresta, ni kan ju tänka er hur mycket Alicia hade saknat sin farmor och farfar. Varje dag har hon frågat efter dem, varje gång hon hört eller sett ett flygplan har hon frågat om farmor och farfar åker med det. Vi var även hundvakt åt deras två hundar, något som Alicia älskade. Att ha tre hundar i stället för en att busa med var väldigt uppskattat kan jag säga.

Men saknaden har varit stor här hemma. I veckan brast hon ut i tårar och frågade efter sin farmor, jag kunde bara krama om henne och försöka förklara att de snart kommer hem. Så nu när de kom hem i helgen så blev glädjen desto större. Jag var rädd att hon skulle bli ledsen då de varit borta så länge, men Alicia blev bara så otroligt lycklig. Lyckan lös om henne och hon delade ut kram efter kram.

De hade haft en underbar resa och hade med sig hem gåvor till barnen. Alicia blev så glad för varenda liten sak, det var roligt att se. De fick kläder, smycken och några leksaker och allt var så uppskattat. Men Alicias favorit var två stycken Matrjosjka dockor från Ryssland. Svärföräldrarna reste nämligen via ryssland och passade på att köpa med sig var sin delbar docka till tjejerna. Alicia bara älskar sin och leker och staplar dem om och om igen. Stort tack för alla fina saker vi fick!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh nostalgi sådana hade jag som liten
nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Så roligt! Hoppas tjejerna kommer uppskatta de lika mycket! 😊
nouw.com/mammashus
Livetsomemelie
Livetsomemelie,

Vilken fin present 😊 Förstår att hon saknat dem <3

nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,
Tack! Ja de hade hon verkligen. ❤️
nouw.com/mammashus
ssarapersson
ssarapersson,
så himla gulligt att hon frågade efter farmor och farfar 😃
nouw.com/ssarapersson
mammashus
mammashus,
Visst var det! 😍
nouw.com/mammashus
ssarapersson
ssarapersson,
så himla gulligt att hon frågade efter farmor och farfar 😃
nouw.com/ssarapersson