Höjdpunkter 2015

"Det finns två sorters smärta, en som skadar dig och en som förändrar dig för alltid."

Året 2015 har varit ett av de bästa åren hittills i mitt liv, året då lilla Alicia kom till oss. Jag kan bara hoppas att 2016 kan komma i närheten av det år som gått. Gott nytt år allesammans!

150104. Min första nervösa dag med utbildning till babysiminstruktör. Kommande månader innehöll mycket plugg, bebisar och framför allt arbete med underbara arbetskamrater. Det har varit en otroligt givande tid, att tillsammans planera, och hålla i lektionerna. Lilla jag som alltid varit blyg och haft svårt att prata inför publik har vecka efter vecka utmanat mig själv för att motarbeta min rädsla. I höst, 2016, fortsätter kampen.

150106. Dagen som vi längtat så länge efter, dagen som ett plus visade sig på graviditetstestet. Det kändes så ofattbart stort och underbart på samma gång. Tänk att vi nu har vår lilla älskling här hos oss.

150306. Det första ultraljudet, i vecka 14. Vi fick se det lilla hjärtat slå så fort, så fort. Det var en evighetslång minut innan ultraljudet hittade dig, lilla älskade Alicia, jag hann tänka alla möjliga hemska tankar innan jag såg dig för första gången. Jag blev så glad och lättad, att du verkligen fanns där inne! Du låg och sov, men vevade med händerna lite och vickade på benen. Några tårar rann ner för min kind när jag såg hur liten och vacker du var. Din pappa höll mig i handen hela tiden, och det var då det slog mig, vi skulle bli tre!

150307. Vi firade min födelsedag några dagar sent. Vi hade bjudit hem familj och nära vänner och klämt in oss i vårt vardagsrum. I vita kuvert hade vi lagt ner ultraljudsbilder på lillan som vi sedan gav till mor - och farföräldrarna. Minnet av deras reaktion kommer alltid värma mitt hjärta.

150401. Jag hade dagen innan arbetat min sista dag inom äldreomsorgen, något som jag alltid kommer sakna (alla dessa underbara människor!) och gå tillbaka till, för att den dagen arbeta min första dag inom kundtjänst på en bank. Ett arbete med många trevliga arbetskamrater som lärde mig så mycket.

150924. Dagen lilla älskade Alicia kom till oss. Den mäktigaste och häftigaste upplevelsen i mitt liv som avslutades med att jag fick upp lillan på mitt bröst. Kärlek vid första ögonkastet. Du är det bästa som någonsin hänt mig, älskade du.

151224. Vår första jul som en liten familj. Även med en sjuk liten Alicia var det underbart att fira jul som en liten familj. Förhoppningsvis en av många jular tillsammans i framtiden. Min familj, jag älskar er!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer