Hon bet mig!

Igår bet lillan mig där man minst av allt vill bli biten...

Igår efter babysimmet var lillan trött och hungrig. Så vi myste ner oss i soffan, lillan tätt intill och med sin ena arm över ansiktet medan hon åt. Den närhet vi delar i de stunderna går inte beskriva, så otroligt mysigt. Snart somnade hon i min famn, och jag hade inte hjärta att lägga ner henne när hon var så trött efter simmet. Så jag såg på tv en stund medan lillan använde mig som napp, snosande så sött.

Efter en stund vaknar hon, tittar upp mot mig och ler glatt. Sedan ser det ut som om hon kommer på att hon fortfarande är hungrig, trodde jag, men i stället för att äta så biter hon mig! Lite försiktigt och frågande sådär, hon tittar upp på mig som för att se hur jag skulle reagera. Aj! Jag grimaserar och lyfter bort lillan och sträcker över henne till M. Alicia ser frågande ut och verkar fundera över vad som precis hände. Jag hoppas hon inte gör så igen, än har hon inte gjort det, peppar, peppar.


Jennifer <3

  • Alicia

Gillar

Kommentarer

FruWikstrom
FruWikstrom,
Åh hehe.. Kan lätt bli så av flera olika anledningar, t ex för att testa eller om det skaver i munnen. När det händer - dra inte bort bebis för då gör det ondare om hon fortfarande biter. Om du trycker henne mot dig istället så hennes ansikte kommer in i ditt bröst öppnar hon automatiskt munnen för att få luft, och släpper alltså taget. Eller så kan man också stoppa emellan ett finger för att lossa greppet.
nouw.com/fruwikstrom
mammashus
mammashus,
Det kändes som om hon gjorde så för att testa. Ska testa att göra så om hon biter igen. Som tur var så släppte hon direkt den här gången. 😅
nouw.com/mammashus
FruWikstrom
FruWikstrom,
Ja jag tror att om de plågas av att det gör ont när en ny tand är på väg så kan de hugga tag ett tag och inte vilja släppa. Jag fick djupa sår pga det med Rut när hon var runt 8 månader men jag ville inte sluta. Var jobbigt där ett tag men vi tog oss igenom det och sen gick det bra.
nouw.com/fruwikstrom
mammashus
mammashus,
Åh förstår att det var jobbigt! Jag vill inte heller sluta amma helt än på ett tag så får hoppas det löser sig.
nouw.com/mammashus
Vera
,
Du gjorde det bara en gång, så det löser sig säkert! 😜❤️
mammashus
mammashus,
Hoppas det! ❤️✊🏻
nouw.com/mammashus