I kärlekens tecken

Jag tänkte skriva några rader om min andra hälft, min älskade M. Jag blev nominerad av @bolmgren, i en utmaning i kärlekens tecken, precis i min smak. Att sprida lite kärlek till han som förtjänar det allra mest.

M, du är den som ger balans till hela min värld. Du är min raka motsats men samtidigt är vi så lika. Du är inte perfekt men du är perfekt för mig. Där jag är svag är du stark. Du är min andra hälft, min bättre halva, som hjälper mig att bli en bättre människa varje dag vi spenderar tillsammans. Du jobbar hårt och gör allt för mig, för vår lilla familj. Du får mig att skratta men lika ofta gör du mig galen, din retsticka. Du är min bästa vän och den jag vet alltid ställer upp, i vått och torrt. Du är den jag vill bli gammal med, och som jag är så tacksam över att ha vid min sida.

Du har gett mig den finaste gåva man kan ge en annan människa, vår älskade Alicia. Hon är en perfekt blandning av oss båda. Med mina ögon och dina underbara läppar. Du är en så omtänksam och kärleksfull pappa, jag ser er kärlek i varje huvudgnugg hon ger dig. I alla sena nätter du spenderar vagga henne i din famn. Alla bus du lär henne och kommer lära henne. Ni är de viktigaste i mitt liv, jag skulle ge allt för er. Göra vad som helst. Jag älskar er!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer