ICE - om något skulle hända

Detta inlägg är ett samarbete med For Life

ICE , In Case of Emergency, barnarmband.

Min största rädsla som nybliven mamma är att något ska hända min älskade lilla bebis. Så många nya faror har uppenbarat sig för mig, som jag inte ens reflekterat över innan. Hjärtat är numera utanför kroppen, och därmed så mycket mer sårbart. Om någonting skulle hända min älskling tror jag inte att jag skulle klara mig. Även jag skulle gå under.

I fredags låg det här fina armbandet i vår brevlåda. Tanken är att lillan ska få det när hon blir lite äldre. Förutom de färgglada pärlorna står det ICE följt av mitt mobilnummer. Om lillan mot förmodan skulle komma bort (hemska tanke) tex. om vi är på en djurpark så kan förhoppningsvis någon förståndig människa hjälpa henne att ringa till oss, så vi kan hitta varandra igen. En extra säkerhetslina i form av ett litet armband.

Det här armbandet stödjer även kampen mot cancer. Det här och många andra fina armband hittar du på Forlifes hemsida. Forlife är ett företag som genom sin roll som anordnare i Jobb- och utvecklingsgarantins sysselsättningsfas hjälper deltagarna att skaffa erfarenhet, meriter och referenser för framtida jobb genom ett aktivt arbete till förmån för cancerforskning. Gå in på www.forlife.nu och stöd kampen du också, alla bidrag gör skillnad!


I samarbete med

Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

komigentammie
komigentammie,
Men åh, vad smart!!!
nouw.com/komigentammie
mammashus
mammashus,
Ja men visst är det. 😊
nouw.com/mammashus