Inskrivning på Bvc & första promenaden

I förmiddags hade vi tid på Bvc för en första kontroll. I sista minuten i vanlig ordning var vi på plats, att det alltid blir så även när jag går upp extra tidigt för att hinna i tid. Men allt tar verkligen extra lång tid med små, och framför allt med två små under två år. Men det visste jag ju redan, och vad gör det egentligen. Alicia var hemma med sin pappa idag, lite pappa/dotter tid, de var ute och lekte och sedan hade de tekalas i hennes rum. Så det var en nöjd liten tjej jag mötte när jag kom hem igen.

Leona vägdes och mättes, och hon ökar så bra i vikt! När hon föddes för två veckor sedan vägde hon 3405 gram, och nu hade hon ökat till 3955 gram. Hon var 51 centimeter när hon föddes och nu hade hon växt till 53,5 centimeter! Hennes öga är fortfarande lite irriterat men det var inget som oroade barnmorskan skönt nog. Leona gråter dessutom redan med tårar och följer med blicken, min duktiga lilla tjej! Det enda anmärkningen vår lilla tjej fick var naveln, precis som med Alicia. Även Leona har fått ett navel granulom. Så nu blir det att tvätta det med koksaltlösning ett tag och hoppas att det blir bättre.

Efter Bvc gick jag en promenad med barnvagnen genom stan, Leonas första barnvagnspromenad! Hon trivdes i vagnen och somnade nästan direkt, det såg så mysigt ut! Jag passade på att uträtta några ärenden innan vi begav oss hemmåt, så Alicia och hennes pappa fick lite tid för sig själva. Nu sover båda mina hjärtan här hemma, vi får se vad vi hittar på för kul när de vaknar igen. Kanske lite lek i trädgården, så Alicia får plaska i lite vattenpölar som hon älskar, det skulle nog uppskattas.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Åh så mysigt ! minns den där första promenaden med vagnen genom stan, stolt som en tupp var ja o hade kunnat gå fram o tillbaka tio gånger på storgatan ! <3
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Jättemysigt! Ja precis den känslan! 😍👶🏻
nouw.com/mammashus