Jul i mammas hus


Med julmusik i bakgrunden har jag och barnen julpyntat huset de senaste dagarna. Leona har lekt i babygymmet eller sovit medan jag och Alicia har plockat upp tomte efter tomte. Det har tagit sin lilla tid och blivit många avbrott trots att jag inte har så många julsaker. Alicia har själv fått välja ut dekoration till sitt rum, det gillade hon. Hon har plockat fram och tillbaka allt många gånger, men nu så är vi i princip klara.

Det som saknas nu är julgran, julklappar (måste slå in dem) och adventsljusstaken. Julgranen ser jag fram emot att klä snart tillsammans hela familjen för första gången, som jag längtar! Adventsljusstaken är ett pågående projekt, jag tänkte använda den stora träkrukan min man hjälpte mig att bygga i somras. I den vill jag ha mossa, någon blomma och själva ljusen. Hoppas bara det blir bra och den blir klar till första advent.

Det ska bli så roligt att fira jul i år, med två små för första gången. Fast förra julen var faktiskt båda två med på sätt och vis, med lilla Leona nyinflyttad i min mage. Men nu när Leona är här hos oss, och Alicia som förstår och kommer uppskatta allt mer i år än tidigare, hoppas jag att det kommer bli något alldeles extra. Jag längtar efter att skapa en magiskt jul för dem, visa alla traditioner, julsånger, mat och bara gemenskapen och glädjen. Och alla paket såklart!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

etthempålandet
etthempålandet,
Så fint ni pyntat! Hör har vi börjat plocka fram idag 5 åringen och jag, det tar sin lilla tid med en bebis hemma. Längtar också till denna julen. Förra julen va jag gravid och mådde fruktansvärt illa o då va det svårt att njuta av alla goda lukter och smaker som hör julen till.
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! Ja visst tar det tid med en bebis, och med en 2 åring för den delen. 🙈 Så tråkigt att må dåligt över jul, var också gravid förra julen, men i år får vi njuta desto mer! 😊
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Såå fint & mysigt <3
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! Ja! ❤️
nouw.com/mammashus
jenniifers
jenniifers,
Åh vad mysigt! Riktigt längtar till söndag så vi också kan börjar pynta ☺️
nouw.com/jenniifers
mammashus
mammashus,
Ja! 😊 Det förstår jag!
nouw.com/mammashus
t0kliten
t0kliten,
leona, vilket fint namn ❤️
nouw.com/t0kliten
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! ❤️
nouw.com/mammashus