Julbak: Polkafudge


I förmiddags var det dags att baka julgodis igen. Tidigare i veckan såg jag nämligen ett recept på polkafudge hos fina @eschutz som jag bara var tvungen att testa. Det såg så otroligt gott ut! Så i morse laddade jag köket fullt med leksaker för att sysselsätta barnen medan jag bakade. Leona hamnade snart i bärselen trots allt då hon ville ha närhet. Som tur är var det smidigt att följa receptet och snart stod fudgen och svalnade i köket.

När vi bakat färdigt kom min farmor på besök. Hon hade med lite gofika, medan jag bjöd på polkafudge. Så gott!! Jag och Alicia tog sedan ett bad medan farmor lekte med minstingen, det var skönt med lite avlastning, även om jag älskar varje minut med mina barn. Nu har min man kommit hem från jobbet och vi ska straxt börja med maten, fläskfilé med potatisgratäng. Efter maten blir det fredagsmys för hela slanten! Om ni också vill baka polkafudge hittar ni receptet här!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Vackravardag
Vackravardag,
Gud så smarrigt det ser ut!
nouw.com/vackravardag
mammashus
mammashus,
Det var det. 😍
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
åh så kul ! Vad tyckte du? 😍🙈 jag har redan gjort tre satser av denna haha! Komiskt att vi just ätit fläskfilé o potatisgratäng vi med 👌🏼
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Det var jättegott! 😍 Hahh vad komiskt!
nouw.com/mammashus
etthempålandet
etthempålandet,
Lät ju hur mumsigt som helst!
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Det var det. 😊
nouw.com/mammashus
amanddafelicia
amanddafelicia,
åh det lät gott 😍
nouw.com/amanddafelicia
mammashus
mammashus,
Det var det! 😍
nouw.com/mammashus