Julklappsfynd


I förra veckan fyndade jag de sista julklapparna till barnen. En hel del kläder blev det, som ni kan se här ovan. Jag har blivit förtjust i gammelrosa, lila, brunt och andra dova mer naturliga färger till barnen. Färger som jag tidigare aldrig ens skulle ha tittat på är nu mina favoriter. Så lustigt hur mycket som kan förändras under livets gång Hur mycket jag kan förändras men ändå förbli densamma.

Alicia var i behov av framför allt tvådelade pyjamasar, då jag tycker hon blivit för stor för sina hellånga pyjamasar. Känns lite för babyaktigt för henne och de är inte smidiga vid blöjbyte/pottning. Lillasyster har redan det mesta, alla Alicias gamla kläder, men jag har köpt hem några guldkorn till hennes garderob. Nu ligger kläderna inslagna och väntar under granen tills julafton.

Men jag har även hittat en del leksaker till framför allt Alicia. Leona har alla Alicias gamla så jag har inte köpt speciellt många till henne i år, hon är ju så liten. Men storasyster ska få vattenfärg, räkneklossar, alfabetspussel, balansspel och ett domino med djur. Lite mer lärorikt med ändå roliga saker, jag hoppas hon kommer bli glad! Jag ser så fram emot att få se Alicia öppna sina presenter!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer