Julstädning med baby

 " Tänd ett ljus och låt det brinna..."

Julmusiken fyller hela vårt hus, och julstämningen fyller sakta mitt hjärta medan jag försöker städa. Inte ett helt enkelt jobb med lillan som hjälpreda. Alicia ligger i sitt babygym och håller en livlig konversation med de små gosedjuren ovanför. Hon får flytta med mig från rum till rum medan jag städar, för M är ute och försöker hitta de sista julklapparna som saknas, i sista minuten som vanligt.  

Hon älskar när jag dansar till julmusiken, min själ blir så otroligt glad när hon skrattar när jag dansar med golvmoppen. Mer tid spenderas åt att få lillan att skratta än att städa men vad gör det, jul blir det ändå. Lillan följer mig med blicken när jag dansar, och när jag svänger med den fria armen i luften i takt med musiken gör hon sitt bästa för att att härma mig med sina små, små armar medan hon jollrar. Älskade lilla du vilken glädje du sprider!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Anna Namnori,
Låter som en helt underbar städning tycker jag. Vi har köpt en bärsjal för att ha händerna lediga även när Lilla J behöver gosa.
namnoribebisen.wordpress.com
Mammas hus,
Det var mysigt. ^^ Vi har en babybjörn som jag använder ibland tex. när jag städar, men blir så tungt tillslut så försöker så länge som möjligt hålla henne glad ändå.
mammashus.wordpress.com