Kaos innan babysimmet

Idag blev det stressigt när vi skulle iväg till babysimmet. Morgon startade så bra med sovmorgon, lillan sov ända till nio. Sedan hann vi med att busa och äta frukost i lugn och ro. Efter det började kaoset. För det första fick lillan inte ro när hon skulle äta och sova, vi försökte flera gånger. Lite mat fick hon i sig men det blev ingen sömn tyvärr.

För det andra, så hände det som är så klassiskt när vi gjort allt i ordning och precis skulle åka. Bajs. Det var bara att byta om och byta blöja och sedan slänga oss i bilen. Det var bara det att det var punktering på finbilen, Volvon. Så vi fick flytta över babyskyddets bas till Ms pendlarbil. Oj, så stressigt det blev, och inga parkeringsplatser vid simhallen heller. Det var tur att lillan var så duktig och nöjd i omklädningsrummet om jag säger så.

Lillan har aldrig haft så roligt i babysimmet som idag. Hon skrattade, plastade och sparkade för fullt, hela tiden. Det har aldrig varit sådan fart på henne i vattnet som idag. Runt, runt ville hon simma, jag fick ont i armarna av att hålla henne så länge, så det var tur M var med och kunde byta av. Hon fick även dyka några gånger med, och det gick jättebra. Hon har verkligen förstått grejen nu. Håller andan och sparkar för fullt. Mammas duktiga tjej!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Rebeckah
Rebeckah,
Så kul! Vi börjar på babysim nu på tisdag😍
nouw.com/rebeckah
mammashus
mammashus,
Jättemysigt! Lycka till på tisdag! 😍 Vi har nyligen börjat fortsättningskursen, lillan tycker det är jättekul. 😊
nouw.com/mammashus
Rebeckah
Rebeckah,
tack !😃😍
nouw.com/rebeckah