Kärt återseende

Igår kom Ms föräldrar hem från Thailand. De har varit bortresta i tre veckor, så länge har Alicia aldrig varit ifrån dem tidigare. Jag var nervös för att hon skulle ha glömt bort dem under tiden, eller vara väldigt tykännig mot dem. Men när de kom förbi visade det sig att jag oroat mig helt i onödan.

Det var som om de inte varit borta alls. Lillan log när hon såg dem, och även att de var väldigt solbrända brydde sig lillan inte åt det. Lillans farmor hade köpt några paket åt henne, och Alicia blev så glad när hon såg den fina nallen. Hon fick även en klänning och en docka, så fina. Lillan var på riktigt bra humör även om hon var trött efter babysimmet, och skrattade mest hela tiden.

Det är underbart att se den fina kontakten lillan har med dem. Hon skrek ut sin glädje flera gånger med sitt underbara glädjetjut. När vi ätit lite gott och det började bli sent, så blev lillan så gosig och trött. Hon satt i mitt knä och lutade sig fram emot sin farmor, tittade henne djupt i ögonen och sedan la hon sin panna mot sin farmors. Gång på gång. Ren kärlek! Hela jag blir glad när jag minns det ögonblicket, och jag kommer minnas det länge. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer